Vennegruppe

Ingenting er som en skikkelig kvalitetsferie eller langhelg med vennegjengen. Det er på slike turer de gode minnene skapes, som vil bli snakket om i flere middagsselskap i ettertid. Angelamfi på Hitra serverer slike minner på sølvfat, og inviterer med på herlige aktiviteter som fiske, RIB, båtførerkurs, golf, stamp og ikke minst nydelig mat og drikke.

I Kvenvær har vi totalt 21 rorbuer og leiligheter til leie, mens i Grefsnesvågen har vi totalt 19 stk.

Bestill her

Båtførerkurs

Angelamfi tilbyr båtførerkurs for de som ønsker å lære seg å kjøre båt eller drømmer om å eie sin egen båt en dag. Kurset varer i en dag, og etter endt kurs kan man smykke seg med båtførersertifikat. Vi tilbyr både en teoretisk del og en praktisk del, hvor man får prøvekjøre en av våre båter. Kurset kan tas alene, eller i grupper på inntil 5 stk.

Boblebad, badestamp og badstue

Å sette seg ned i et varmt boblebad etter en dag full av aktiviteter i frisk sjøluft er en deilig følelse. Her får man ladet batteriene og slappet av i flotte naturomgivelser. I vår luksuriøse jacuzzi er det plass til 5-6 personer.

Vi har også badstue og to utendørs dusjer, i tillegg til at flere av rorbuene er innredet med en privat badstue.

RIB

For en ekstra fartsfylt og gøy opplevelse, kan dere bli med på en RIB-tur. Dette er en perfekt aktivitet for den fartsglade, og byr i tillegg på fantastisk utsikt over den flotte naturen på øya. Vår RIB har plass til 10 personer inkludert sjåfør.

Fiske & fangst

Hitra byr på stor variasjon når det kommer til fiske, og her kan du forvente å få mange ulike arter på kroken. Det er mangfoldet i havet rundt Hitra som gjør plassen til en favoritt blant fiskere fra både Norge og resten av verden. Her får alle fisk på kroken, uavhengig av om man er erfaren eller nybegynner.

Vi har også et sløyerom med alt utstyr som trengs til å sløye og tilberede fangsten.

Mat & drikke

Trøndelagskysten er et eldorado for kulinariske opplevelser, og er du glad i kortreist mat har du definitivt kommet til rett sted. I tillegg til skalldyr og fisk får du også servert hjort, villsau og ost i verdensklasse.

Vi inviterer for eksempel gjerne til øl- og ostesmaking med smakfulle oster fra Hitra Gårdsmat og kvalitetsøl fra lokalt bryggeri i Kvenvær Storm Brygghus. Dette blir garantert en kulinarisk slager blant alle i gjengen.

Golf

For golfentusiaster kan vi anbefale Hitra Golfklubb som ligger snaue 30 min unna med bil. Dette er veldig populært blant våre gjester, så ta gjerne turen dit om det er ønskelig å koble av med et par slag.

Turmuligheter

Hitra er kjent for sin vakre natur, og den er like fin både på sykkel og til fots. I nærheten finnes det mange flotte tur- og sykkelstier, og hos oss kan man også leie sykkel om nødvendig. Våre ansatte stiller naturligvis med tips til hvor turen kan gå, enten man er topptur-entusiast eller foretrekker kyststier.

Like bak Angelamfi finner man også en koselig grillhytte med plass til 8 personer, hvor man kan lade batteriene etter en innholdsrik og spennende dag. Lag dagens middag på grillen, eller bare nyt den lune varmen i godt selskap.

Bestill her