Bedrift/firmatur

Hvorfor ikke legge firmaturen til Hitra? Hos Angelamfi ligger alt til rette for en minnerik tur med teambuilding i fokus, og både faglig og sosialt innhold. Vi har møterom med plass til 25 personer og AV-utstyr, i tillegg til restaurant, boblebad og badstue.

I Kvenvær har vi totalt 21 rorbuer og leiligheter til leie, mens i Grefsnesvågen har vi totalt 19 stk.

Bestill her

Mat & drikke

På Hitra er maten kortreist, og det går mye i fersk sjømat. Her kan man fange middagen selv, eller bestille catering via oss. For eksempel ordner vi med lunsjpakker til dagens utflukter om ønskelig, og herlige sjømatkasser med spennende og variert innhold. Våre retter er basert på lokale råvarer fra både hav og land.

Vi inviterer også gjerne til øl- og ostesmaking med smakfulle oster fra Hitra Gårdsmat og kvalitetsøl fra lokalt bryggeri i Kvenvær Storm Brygghus. Dette blir garantert en kulinarisk slager blant de ansatte.

Innendørs

Våre store rorbuer har en stor stue som egner seg godt til innendørs aktiviteter. Er det ønsker om en mer privat middag, kan kjøkkenet i rorbua benyttes og man kan spise måltidet sammen til den lune lyden av knitring fra peisen.

I stua kan man også holde faglige presentasjoner, eller samles for sosialt samvær etter en innholdsrik dag på sjøen eller til lands.

Rom for faglig innhold

For diverse presentasjoner, konferanser og faglig innhold, kan vårt møterom for inntil 25 personer benyttes. Rommet er utstyrt med AV-utstyr og trådløst internett, i tillegg til egen garderobe og toalett. Angelamfi tilrettelegger godt for alle slags bedrifter som besøker oss, slik at de får en minnerik og produktiv tur.

Øyhopping

Hitra er kjent for sin vakre natur, og den er like fin både på sykkel og til fots. I nærheten finnes det mange flotte tur- og sykkelstier, og hos oss kan man også leie sykkel om nødvendig. Våre ansatte stiller naturligvis med tips til hvor turen kan gå, enten man er topptur-entusiast eller foretrekker kyststier.

Vi har mange bålpanner og benker foran rorbuene, i tillegg til et flott grillhus på kaia vår i Kvenvær. Her kan hele gruppen samles og lade batteriene etter en innholdsrik og spennende dag. Lag dagens middag på grillen, eller bare nyt den lune varmen i godt selskap.

Hitra er et generelt godt utgangspunkt for øyhopping, da det er tusenvis av øyer og holmer i umiddelbar nærhet. Med øyhopping får man muligheten til å slå flere fluer i en smekk når det kommer til norsk kystkultur. Her kan man besøke gamle fiskevær, smake på lokal mat og drikke, og oppleve den vakre naturen Hitra har å by på.