Familie – ekte opplevelser for alle

Angelamfi Hitra er et idyllisk skjærgårdsparadis som egner seg ypperlig som feriemål for hele familien. Her blir du skjemt bort med nydelige solnedganger og frisk sjøluft. Ikke bare inviterer Angelamfi til batterilading, men her tilbys det også en hel rekke aktiviteter. Kjedsomheten blir lagt på hylla så fort man ankommer rorbuene som på rekke og rad skaper en helt spesiell sjarm.

I Kvenvær har vi totalt 21 rorbuer og leiligheter til leie, mens i Grefsnesvågen har vi totalt 19 stk.

Ta med familien på alt fra sykkelturer, gåturer og fiske til ørnetitting og hjortemating på den flotte øya vår. Det er også kort vei til Fillan for den som ønsker å dra på en liten handlerunde mens man spiser is og nyter sola.

Bestill her

Hyttekos

Våre rorbuer inviterer til varm og lun hyttekos med sin innbydende og koselige stil. Her kan hele familien ha kvalitetstid med god mat og drikke, brettspill og andre hyggelige innendørsaktiviteter. Tenn opp i peisen og nyt utsikten over skjærgården med en varm kopp kakao eller te. Er det ønskelig med avslapping i boblebad, ordner vi det også.

Våre leiligheter og rorbuer er alle utstyrt med stue, kjøkken og soverom med tilhørende bad.

Fiske

Ta med hele gjengen i båten og sett kursen ut mot havet for å fange fisk. Det som er helt unikt med havområdet rundt Hitra, er at det finnes så utrolig mange forskjellige arter man kan få på kroken.

Det er dog ikke nødvendig med båttur på havet for å fange dagens middag. Det er gode fiskemuligheter rett fra brygga også, så her kan både store og små prøve lykken. Pakk med litt niste og nyt fiskeopplevelsen og det klare vannet fra våre brygger.

Ørnetitting & hjortefarm

Du trenger ikke å reise langt for å dra på safari. På Hitra har du nemlig muligheten til å se havets flyvende konge – nemlig havørnen. Ikke bare er dette en helt spesiell opplevelse i seg selv, men det inviterer også til fantastiske fotomuligheter for fotoentusiasten i familien.

Og eventyret stopper ikke her.

Ta med hele gjengen på hjortebesøk på DalPro. Her kan man mate hjorten rett fra hånda, og på denne måten få nærkontakt med de fine dyrene. Dette er garantert populært for alle familiemedlemmer, uavhengig av alder.

Turmuligheter

Hitra er kjent for sin vakre natur, og den er like fin både på sykkel og til fots. I nærheten finnes det mange flotte tur- og sykkelstier, og hos oss kan man også leie sykkel om nødvendig. Våre ansatte stiller naturligvis med tips til hvor turen kan gå, enten man er topptur-entusiast eller foretrekker kyststier.

Vi har mange bålpanner og benker foran rorbuene, i tillegg til et flott grillhus på kaia vår i Kvenvær. Her kan familien samles og lade batteriene etter en innholdsrik og spennende dag. Lag dagens middag på grillen, eller bare nyt den lune varmen i godt selskap.