Aktiviteter

Hitra – ekte opplevelser for alle

Her finner du aktiviteter som passer for deg, uansett hvilke opplevelser du er ute etter. Kanskje storhavet frister med spennende opplevelser, noen av Norges beste dykkemål eller eventyrlig ørretfiske i små vann og tjern?

For deg som elsker ekte og kortreist mat, er kysten av Trøndelag et eldorado for kulinariske opplevelser. Her får du servert skalldyr, fisk, villsau, hjort og ost i verdensklasse. Lokale bryggerier tilbyr også prisbelønnet kvalitetsøl.

Landskapet på Hitra og Frøya er stort sett flatt eller småkupert, og innbyr til sykkelturer som hele familien kan være med på. Hos Angelamfi Hitra kan du leie sykkel om du ikke har med din egen, våre ansatte gir deg gjerne tips om hvor du kan legge turen.

I samarbeid med lokale bedrifter kan vi også tilby uforglemmelige opplevelser her ute blant holmer og skjær om dere ønsker natur, strandhugg, fart eller en fantastisk stillhet – eller om dere rett og slett skal på en pub til pub runde ute på øyene. Eller hva med å besøke et oppdrettsanlegg? Ypperlig egnet for firmaturer, eventer, venneturer, representasjoner og konferanser.