Sommerkampanje 2020

book i mai og få 10% rabatt!

Angelamfi Hitra ønsker alle ferierende på Norgesferie hjertelig velkommen!Vi vil legge til rette for en smittefri og opplevesesrik ferie og gir alle 10% rabatt på hus og båtpriser om du booker i mai.

Velkommen til en flott og familievennlig ferie hos Angelamfi Hitra. Ytterst mot vest, med åpent hav og nordsjøen som fiskeplass eller mellom hundrevis av holmer og skjær, her kan dere velge blant Norges beste fiskeplasser. Hos oss i Angelamfi Hitra byr alle årstider på muligheter for fiske, her kan du fangste mellom 10 og 20 forskjellige arter, hele året.

Angelamfi Hitra tilbyr turer med egen RIB og båt for havfiske, dette passer for grupper fra 7 – 9 personer (maks). Angelamfi Hitra tilbyr også fiskeguide for deg som ønsker litt ekstra innføring i gode fiskeplasser i ferien.

Angelamfi Hitra er ett perfekt utgangspunkt for dykking med ett godt utvalg av flotte dykkeplasser. Hos oss er det tilrettelagt med luftfylling, vasking av utstyr og rensk av fangst i eget sløyerom.

Øya Hitra byr også på mye mer enn bare sjø og fiske. Hos oss kan dere få låne kart med ett rikt utvalg av turmuligheter rundt om på øya – alt fra toppturer med utsikt fra hav til land, til kyststier med de nydeligste strender. På turen kan dere ta med fiskestanga for å prøve fiskelykken i en av Hitras mange ferskvann. Her er det mulighet for å fangste ørret i de fleste.
Vil dere nyte ett godt sjømatmåltid byr Hitra på flere gode restauranter i flotte omgivelser rundt om på øya.

Angelamfi Hitra ønsker alle ferierende på Norgesferie hjertelig velkommen! Vi tilpasser vår opprinnelige bookingsituasjon så langt det er mulig, og legger til rette for en smittefri og opplevesesrik ferie og gir alle 10% rabatt på hus og båtpriser

FØLG ALLTID HELSEDIREKTORATETS ANBEFALTE REGLER FOR AVSTAND OG HYGIENE!
Se forøvrig vår egen info om regler for smittefri ferie.